O nama
Naslovna / O nama

Štamparija Printing line d.o.o. je privatno preduzeće koje je osnovano sa osnovnim ciljem da pruža usluge i uspostavlja tržišne komunikacije iz domena grafičke delatnosti.

Štamparija Printing line je preduzeće koje je proizvodni program usaglasilo sa specifičnim zahtevima tržišta, gde udovoljava svim zahtevima kupaca.

Poslovni koncept zasniva se na uvođenju novih tehnologija, praćenju inovacija u oblasti grafičke industrije i njihovoj implementaciji, kao i jačanju odnosa sa kupcima i dobavljačima u smislu poslovnog partnerstva.

Štamparija Printing line sa svojim velikim poslovnim iskustvom, savremenom tehnološkom opremom u proizvodnom procesu, kao i visokostručnim kadrovima u sistemu poslovanja, garantuje stabilnost i vrhunski kvalitet kompletnog poslovnog programa koji se tržištu plasira.

Čvrsta povezanost i saradnja sa našim poslovnim partnerima, poznavanje specifičnih potreba u grafičkoj industriji, naše tehničke i menadžerske sposobnosti i iskustvo omogućuju nam da, putem tehničke podrške, korisnicima pružimo efikasno rešenje.